08
Mar
10:05

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztere visszamondta  a III. 05-i rendelet 6. pontját, ami arról szólt, hogy az óvodák, iskolák nem szervezhetnek tanuló felügyeletet.

A III. 06-án  módosított rendeletet,  lehetővé teszi, hogy rendkívüli esetben pl. egészségügyi dolgozók, rendvédelmi dolgozók stb. igénybe vegyék a tanulói felügyeletet.

Még egyszer hangsúlyozzuk, hogy csak a legszükségesebb esetben éljenek ezzel a lehetőséggel.

Esetleges igényüket a mai nap folyamán , azaz 2021. III. 08-án 14:00 óráig jelezzék az iskola e-mail címére (zriiskapagy@freemail.hu vagy zriiskapagy@gmail.com) .

Kérjük jelöljék meg azt is, hogy az adott napon mettől – meddig tartanak igényt a felügyeletre. ( 8:00 – 16:00 közötti időtartamban)

A maszk nélkül érkező gyerekeket nem tudjuk fogadni az intézményben. Hazaküldésre kerülnek!

Az EMMI rendelet:

A 18/2021. (III.06.) EMMI határozat visszavonta a köznevelési intézmények működését érintő egyes veszélyhelyzeti intézkedésekről szóló 17/2021. (III.5.) EMMI határozat 6. pontját.
Ennek illetve Prof. Dr. Kásler Miklós 2021. március 06-i, „Gyermekfelügyelet az óvodában és általános iskolában” tárgyú levelében foglaltaknak megfelelően kérem, hogy a gyermekfelügyelet lehetőségéről legyenek szívesek tájékoztatni a szülőket, illetve kérem, hogy az igények felmérése során ösztönözzék a szülőket arra, hogy a gyermekfelügyeletet valóban csak a legszükségesebb esetekben – különösen munkavégzés vagy védekezésben való részvétel miatt – vegyék igénybe.

Apagy, 2021. 03.08

Iskolavezetés

Copyright